avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu pagube materiale . Alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu pagube materiale . Alcool

S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ,la sange inca nu au venit rezultatele . Carnetul a fost suspendat pentru 3 luni.
Ce pot patii? Pot sa intru in inchisoare sau iau cu suspendare?
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
an3k, utilizator
Se pare ca soferul beat esti tu. nu vei face inchisoare , vei primi cu suspendare cel mai sigur.
Daca sunteti la primul conflict cu legea penala aveti sanse la o pedeapsa cu suspendare.
Permisul va fi anulat .
Pentru siguranta mergeti la un avocat si discutati concret situatia dvs.
Carnetul nu a fost suspendat pentru 3 luni, pe toata durata procesului penal nu veti avea dreptul sa mai conduceti iar daca veti fi condamnat in urma hotararii de condamnare ramasa definitiva permisul se va anula.Mare inconstienta sa va suiti la volan la asa alcoolemie.
Eu am o nedumerire, de ce spuneti ca , desi erati in stare de ebrietate la volan, pagublee materiale nu au fost produse din vina dvs.?? va amintiti ce s-a intamplat concret??
Politistul respectiv a ajuns la concluzia ca fiecare sa isi repare masina lui, deci eu nu trebuie sa ii platesc reparatiile celuilalt. Deci care ar fi concluzia?

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)
Recalcularea probelor biologice Mavryka Mavryka Am fost implicat intr un accident usor pe data de 26-12-2012 iar l afata locului sa deplasat un echipaj de politie de care am fost testa cu aparatul ... (vezi toată discuția)