avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu pagube materiale . Alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu pagube materiale . Alcool

S-a produs un accident in care un sofer beat a izbit o masina , producand pagube materiale, totusi nu a fost viina soferului beat. La echilotest a iesit 1,27g ,la sange inca nu au venit rezultatele . Carnetul a fost suspendat pentru 3 luni.
Ce pot patii? Pot sa intru in inchisoare sau iau cu suspendare?
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
an3k, utilizator
Concluzia este ca aveti dosar penal si urmeaza sa fiti cercetat pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.87 din OUG 195/2002, urmand mai mult ca sigur la asa alcoolemie sa fiti trimis in judecata si condamnat.
ART. 87
(1) Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani.
....................................................................................
Nu politistul hotaraste asupra daunelor probocaste in accident. Ma tem ca dvs. veti suporta cv reparatiilor ambelor masini!:sorry:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie la volan alinutza9 alinutza9 alcoolemie mare la volan;ridicare carnet de conducere:care sunt consecintele? (vezi toată discuția)
Recalcularea probelor biologice Mavryka Mavryka Am fost implicat intr un accident usor pe data de 26-12-2012 iar l afata locului sa deplasat un echipaj de politie de care am fost testa cu aparatul ... (vezi toată discuția)