avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit

am un credit neplatit de 8 ani.am luat vreo 40 mil si am platit cam 1 an.era un credit pe 3 ani de zile.am primit citatii 1 an 2 dupa ce nu am mai platit,dar de vreo 6 ani nimic.nu am bunuri pe numele meu si nici venituri.ce se poate intampla si ce s-a intamplat de 6 ani de nu am mai primit nici0 citatie,instintare,etc.
Cel mai recent răspuns: Ana Iancu , utilizator 10:04, 5 Martie 2025
@Jocandi Causa, poate ca Dl. a primit intre citatii si somatie de la executor...deoarece nu cunoastem fiecare document in parte ce a primit debitorul, nu putem exclude nici aceasta varianta!
ups.am gasit pe www.portal.just.ro un dosar pe numele meu cu o executare silita Irevocabilă. Pronunţată la data 03.10.2012.
nu am primit,citatii,somatii,instintari.nu am nimic pe numele meu,venituri legale.care sunt pasii
Se pare ca dna a intuit bine.

Cand s-ar fi terminat contractul de credit? oricum, daca nu tot creditul, macar o parte din rate sunt prescrise. in plus, executarea silita respectiva e sigur perimata, daca nu au avut ce executa nici nu au cum sa faca acte de executare .
in decembrie 2008,iar executarea silita vad ca este in 2012.

Alte discuții în legătură

Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)
Prescriptie incuviintare executare silita corinasevastru corinasevastru Buna seara, Am o nelamurire, am un contract de credit de nevoi personale si din 2008 nu am mai platit ratele iar de curand am gasit pe site-ul ministerului ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie sau executare silita dator_ro dator_ro Sunt debitor la o banca din oct 2006 pentru suma de 4500 euro. Am platit doar primele rate, apoi am ramas fara munca. Ca multi alti romani am plecat in ... (vezi toată discuția)