avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 304 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda pentru anunt
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda pentru anunt

Mi-a fost ridicata masina din parcarea blocului ,culmea undeva la ora 20.30.In prima faza am chemat politia crezand ca mi-a fost furata.Prin intermediul politiei am aflat ca de fapt masina a fost ridicata de SGU Ploiesti pe motiv ca avea un anunt "care nici macar nu era lipit de geam ...era pur si simplu uitat pe bordul masinii"din ziua in care mersesem la targ cu ea.Am recuperat auto a doua zi contra sumei de 450 lei .Mi se pare ilogic sa-ti ia masina dintr-o parcare pentru care tu platesti impozit la primarie.As ruga pe cei in masura sa-mi dea un sfat cum sa fac sa-mi recuperez acei bani ,pentru ca eu consider ca mi-au fost luati pe nedrept.Ce posibilitate de vanzare a masinii era intr-o parcare????????????????????? Mentionez ca pe nota de constare a ridicarii nu este mentionat ca a fost ridicata din parcarea blocului.
Cel mai recent răspuns: previas , utilizator 11:06, 25 August 2013
daca aveati loc de parcare platit e un abuz..... puteti sa ii dati in judecata sa va recuperati banii.
cu anuntul de vanzare, in alba se percepe 2 lei taxa ca sa poti posta anunt de vanzare....
va multumesc pentru raspuns ,am sa contest amenda.Ma gandeam totusi ca as putea obtine o baza legala ... o lege ceva pe care sa o invoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avariere masina in parcare madalina1968 madalina1968 Cum pot recupera banii cheltuiti pentru avarierea masinii in parcare, in cazul in care am lovit-o intr-o tulpina de copac (30 cm, acoperiti de iarba) lasata in ... (vezi toată discuția)
Consiliul local al orasului ploiesti interzice afisarea anunturilor de vanzare pe masini tusorin tusorin Locuiesc in Ploiesti si ieri operatorul care se ocupa cu blocarea-ridicarea masinilor din oras mi-a ridicat autoturismul pentru faptul ca desi masina era ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mi-a fost ridica mașina din fata blocului, parcarea ... Victoria 48 Victoria 48 Buna ziua. Mi-a fost ridica mașina din fata blocului, parcarea într-adevăr nu era una regulamentara dar aveam la bordul mașinii numărul de telefon și in ... (vezi toată discuția)