avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit de nevoi personale negarantat
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit de nevoi personale negarantat

In anul 2008 am obtinut un credit de nevoi personale negarantat. Am platit rate pana la data de 24.06.2009. Banii insa nu i-am folosit eu personal, ca asociat am creditat societatea, care insa a intrat in insolventa in anul 2010. Sunt inscrisa la masa credala, in tabelul definitiv al creantelor cu o suma mult mai mare decat datoria, dar pe care probabil lichidatorul nu va avea de unde sa mi-o mai distribuie. Banca stia de acest aspect. Am reusit sa ma angajez in luna mai 2013. Am primit de la angajator copii dupa o notificare de la un executor judecatoresc si o incheiere judecătorească privind incuviintarea executarii silite. Banca binenteles ca a cesionat creanta, iar creditorul este cu sediul in strainatate si reprezentat legal de o firma de recuperari de creante. Ca si debitor nu am primit nici o notificare din anul 2009 si pana in prezent. Banca imi cunostea noua adresa din anul 2011 cand am procedat la actualizarea datelor cu caracter personal. Deci, ultima rata achitată este la data de 24.06.2009. In contestatia la executare pot invoca faptul că s-a prescris datoria? au trecut mai mult de 3 ani. Incheierea de la judecatorie are data de 18.07.2013. Ce altceva mai pot face? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: L.D. Marza-Cabinet de avocat , Avocat 14:05, 25 August 2013
ar trebui vazute actele. se poate invoca pe calea contestatie la executare, prescriptia executarii silite, faptul ca nu a fost notificata cesiunea creantei, insa depinde de actele intocmite existente daca veti avea succes sau nu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de prescriere marvul marvul dreditul meu de la o banca a fost cesionat in anul 2009 catre o firma de recuperare fara instintarea mea apoi acea firma il da altei firme samd. acum apare ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Executat silit apoi cesionat mgyom mgyom Salut, Ar dori un raspuns la o intrebare. Am luat un credit auto in 2008 de la o banca pe care dupa un timp nu l-am mai putut plati din motivul ca am fost ... (vezi toată discuția)