avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ridicare ipoteca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ridicare ipoteca

Buna ziua,
din pacate am o problema cu fostul angajator, am lucrat ca si agent comercial si la angajare mi-a fost solicitata o garantie de 15000 lei sau ipoteca, neavand banii am pus ipoteca pe apartament la valoare de 15000, dupa 3 luni mi-am dat demisia, am stat in preaviz 14 zile, am predat tot ce am avut nu au fost probleme cu masina sau cu alte instrumente de lucru, stiam ca dureaza pana se va incasa toate facturile emise pana la data demisiei si abia apoi se va ridica ipoteca si am avut firme care s-au inchis si nu mai sunt de gasit administratori. Ei nu pot sa imi ridice ipoteca pe motiv ca inca sunt probleme pe ruta, firma are avocati are si firma de recuperare, ce pot sa fac eu.. cand am plecat nu erau probleme. Acum nu pot sa fac un credit ipotecar pentru ca banca nu imi accepta ipoteca de rang 2. Firma nu se grabeste sa ii de-a in judecata si mi-a zis sa achit eu datoriile urmand ca eu sa alerg cu chitantele sa caut vechii administratori sa imi plateasca.
Ce pot sa fac.. este legal.?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:09, 30 Septembrie 2009
@ Brom: raspunsul este mai mult decat evident nascut din complexele de inferioritate. Acesta nu este un loc in care sa iti etalezi frustrarile daca in salile de judecata nu ai loc.
Daca acesta este obiceiul, cred ca am gresit eu.

Succes!
Av. Simona Leoveanu
simonaleoveanu a scris:

@ Brom: raspunsul este mai mult decat evident nascut din complexele de inferioritate. Acesta nu este un loc in care sa iti etalezi frustrarile daca in salile de judecata nu ai loc.
Daca acesta este obiceiul, cred ca am gresit eu.

Succes!
Av. Simona Leoveanu

Doamna avocat,

Va multumesc pentru aprecieri!
:offtopic: Disputele de idei sunt bine venit pe acest forum de speciltate , insotite de o argumentare corespunzatoare.
Cuvintele vexatoriii la adresa persoanelor nu conduc catre substanta dezbaterilor juridice .Va sfatuiesc sa adoptati un limbaj corespunzator , necalificand , dupa anumite criterii personale , veridice sau nu , specialiastii care activeaza in acest forum !

Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
in data de 10.06 am primit o notificare prin care imi cere sa platesc suma de 9000 de lei "reprezentand contravaloarea facturilor neachitate de catre clientii societatii comerciale cu care dvs ati incheiat contracte de vanzare cumparare in numele sc".... + 27000 lei penalitati intarziere, si am termen pana in 14.06.2009, ipoteca este pe valoare de 15000 lei

Cu aceste societati eu nu am incheiat nici un contract de vanzare cumparare iar in cei 9000 sunt facturi care au fost emise dupa ce eu am plecat din firma si nici nu am semnat nimic din care sa rezulte ca eu am preluat un numar de xx magazine, ce vreau sa spun: cum se poate demonstra ca eu am luat comenzi de la acele locatii? oricine putea sa faca comanda pe acele locatii, comenzile se puteau face si telefonic.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iunie 2009
sheba, utilizator
Buna ziua, detin in proprietate un apartament cumparat inainte de 1989 prin credit de la CEc de la fostul ICVL. La terminarea ratelor am fosdt la CEC care mi-a dat o adresa catre judecatoria sector 2 pentru ridicarea ipotecii. Ce trebuie sa fac mai departe, unde trebuie sa ma duc daca stiti adresa si cu ce alte acte? Ce taxe mai trebuie platite? se poate face acest lucru si de notar daca vand apartamentul sau il las mostenire ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj bunuri ce sanse are o sotie care aterminat deja procesul cu sotul(casatorie de 25 ani,2 copii majori)sa castige apelul pt un imobil care esti in garantie imobiliara ... (vezi toată discuția)
Retinere garantii altor salariati decat gestionarii brendissima brendissima In conditiile art. 10 din legea 22/1969, pot retine unor salariati precum agentii de vanzari si altii care gestioneaza bani garantii materiale, la fel ca ... (vezi toată discuția)
Imobil ipotecat tumi tumi dupa divortul pronuntat,in care apartamentul a ramas pe numele meu,acesta fiind luat impreuna cu sotia,aceasta renuntand la dreptul ei printro intelegere ... (vezi toată discuția)