avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa gestiune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa gestiune

Buna seara.In urma unui control al curtii de conturi in dec.2011 mi-sa descoperit o diferenta de.8.000 lei in anul 2008,diferenta este produsa in perioada 01.01.2008 si 31.10.2008.s-a intocmit un dosar de cercetare penala care nici pana la aceasta data nu sa pus pe rol.Mi-sa spus de la politie ca sunt cercetat pentru delapidare prescriptia pentru acesta fapta am vazut in codul penal se prescrie dupa 5 ani de la producere,daca dosarul nu se pune pe rol pana dupa 01 noiembrie cand se implinesc cei 5 ani ce pot face?Multumesc anticipat pentru un raspuns autorizat.In prezent sunt suspendata din functie,cu toate ca nu am fost trimisa in judecata fiind functionar public.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 15:01, 1 Septembrie 2013
Deci vi s-a adus la cunostinta invinuirea: delapidare, nu-i asa? Daca va stiti vinovata, restituiti prejudiciul, inclusiv dobanzile aferente si pledati, prin avocat, pt neglijenta in serviciu, pt a scapa cat mai usor. Inteleg ca plangerea prealabila a depus-o Curtea de Conturi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere dosar penal Silviuvox Silviuvox Buna ziua , in 2005 , mi s-a inceput urmarirea penala, ca complice pentru furt. Dosarul inca este la procuratura , in \\" cercetari\\". In cat timp se va ... (vezi toată discuția)
Prescriptie Maria Toma Maria Toma Termenul de prescriptie a raspunderii penale a persoanei juridice poate fi suspendat sau intrerupt? (vezi toată discuția)
Prescriere fapta penala piticutu3 piticutu3 as dori sa stiu in cat timp se prescre infractiunea de talharie si evaziune fiscala. Multumesc (vezi toată discuția)