avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA cod CAEN 6202 - consultanta servicii IT - pot ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA cod CAEN 6202 - consultanta servicii IT - pot organiza activitati de formare?

Doresc sa infiintez un PFA pe codul CAEN 6202 (consultanta servicii IT). De asemenea detin si o diploma de formator. Pot organiza activitati de formare pe acest tip de PFA?

Va multumesc pentru sprijin.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:00, 2 Septembrie 2013
Daca detineti o diploma de formator in aceasta bransa (IT), puteti sa va infiintati o PFA fara nicio problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)
Acte studii pentru infiintare pfa cmf139 cmf139 Buna seara, Va rog daca aveti amabilitatea si timpul disponibil sa ma indrumati si pe mine, pentru ca nu am reusit sa gasesc detaliile necesare pe ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6202 Adi1988 Adi1988 Bună tuturor! Vreau sa îmi deschid un PFA, m-am gândit la codul caen 6202. Precizez ca am doar liceul făcut la specializarea matematica-informatica, deci ... (vezi toată discuția)