avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Înmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Înmatriculare masina

Vreau sa cumpar o masina de la o persoana care a cumparat-o de dincolo, a inmatriculat-o, dar n-a platit taxa de inmatriculare, facand un partaj, lucru care se mai practica pana lunile trecute. Daca vreau sa cumpar masina, trebuie sa platesc eu taxa?
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 20:43, 2 Septembrie 2013
da, trebuie platit timbrul de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces pentru inmatriculare fara plata timbrului de mediu/ 04.2014 ionut_burtan ionut_burtan Buna ziua, La aceasta data mai exista practica de a castig de cauza reclamantului in dosarele pe tema timbrului de mediu ? Ma intereseaza in special ... (vezi toată discuția)
Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)