avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Vreau sa imi fac o ferma!!
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Vreau sa imi fac o ferma!!

Am aproximativ 7 hectare de pamant si 4 vaci cu lapte gestante si un vitel as putea sa accesez fonduri europene sa imi fac o ferma in toata regula,care ar fi demersurile va rog sa imi raspundeti. am si posibilitatea in acelasi timp sa cresc aproximativ 20 de porci maturi;
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:21, 5 Septembrie 2013
Cautati in zona dvs daca sunt Grup de actiune locala. Acestia mai au bani si masuri deschise.
[ link extern ]

Conditiile pe care trebuie sa le indepliniti pentru masurile 112 si 121 le gasiti aici:
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masura 112 adyr adyr buna seara! am 8 hectare de pamant si as vrea sa cumpar un utilaj tractor si am inteles ca se poate accesa din fonduri europene? Mentionez ca casa la tara cu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene ana_mihaela ana_mihaela Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene. (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tanar fermier eugen1985 eugen1985 Buna ziua. Sunt un tanar de 28 de ani, in prezent lucrez pentru o companie, si doresc sa ma orientez spre o alta activitate care sa ma satisafaca profesional ... (vezi toată discuția)