avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Detin un hectar de teren si 26 de ari as putea obtine fonduri europene.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:41, 7 Decembrie 2012
Da, depinde de cultura. Sunt multe informatii si prin GAL si prin APDRP in tara. Daca spuneti unde locuiesc va spun unde puteti vorbi si va va explica tot cu documentele si pasi a urma.
pe acel hectar as dori sa plantez mur si afin iar pe cei cele 26 de ari as dori o mini fabrica pentru gemuri ( sunt intr-o zona montana unde cresc fruce de padure), de ce suma de bani minim trebuie sa dispun pt a accesa fonduri europene, iar pt 2013 sunt sanse?
Sunt fonduri si in 2013. Se incadreaza la cultura pe care doriti (Masuri 112, 121). Daca nu ma insel cred ce aveti mai bine de 3 UDE. ([ link extern ] )
Fabrica e o masura specifica 123, "procesare produse agricole". Dar sunt multe intrebari si cerinte pentru a va indruma despre care sunt conditiile concrete, (varsta, grup de producatori, zona defavorizata, etc.) ca sa aveti sanse si la punctuaj (ce sunt multe proiecte fiecare an) si pentru asa ceva trebuie sa va orientez (de o sesiune la alta modificarile sunt putine) prin ghidurile atasate la apdrp sau direct la autoritate teritoriala, sau mai bine la un consilier privat din zona dv.
Gasiti detalii despre masurile enumerate de colegul meu @alvarolipo aici:
[ link extern ] /
la "Investitii prin PNDR"
Pentru fiecare masura in parte cititi cerintele de eligibilitate si conditiile care se impun.
Pentru a fi mai bine informata cautati in zona dvs. firmele care organizeaza cursuri in managementul agricol. Acestea sunt gratuite.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene celbun celbun buna ziua vreau sa stiu de la cati ani poti sa ei fonduri europene si ce acte iti trebuie vreau sa iau fonduri europene nerambursabile pentru o ferma de ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)