avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 381 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere inregistrare de la Orange cu prelungire ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere inregistrare de la Orange cu prelungire contractuala

Buna ziua,
Am incercat sa obtin de la Orange inregistrarea prin care imi dau acceptul sa mi se prelungeasca contractul pe 1 an.
De ce am cerut asta:
- de fiecare data in ultimii 3 ani am prelungit numai pe 6 luni ( nu am luat telefoane, etc, niciodata)
- la ultima conversatie cu ei din februarie anul acesta eu stiu ca am dat accept pe 6 luni si nu pe 1 an cum sustin ei, in plus nu am fost intrebat nici de datele personale nici de parola personala, asa cum o faceau in alte dati.

Dupa o conversatie cu un reprezentant al lor, mi s-a comunicat ca nu vor sa imi dea respectiva inregistrare, nici audio, nici transcrisa, decat cu ordin judecatoresc.
Argumentul meu a fost ca daca acea inregistrare tine loc de contract intre mine si o companie comerciala, sunt indreptatit sa solicit o copie a contractului incheiat spre a vedea termenii si conditiile.
Am fost refuzat categoric.

Ce se poate face in acest caz? Mi se pare nesimtire curata ca aceasta companie care in fond e o firma comerciala, sa nu accepte sa imi dea decat " o informare ca am acceptat un an" in care scrie atat: conform discutiei intre reprez x si dvs la data de 18.02.2013 ora xx, a fost prelungit ctr cu Orange pe 1 an....

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george2104 , utilizator 11:01, 17 Septembrie 2013
Cred ca trebuie sa va adresati in scris societatii respective, si in functie de raspuns, sa actionati : in instanta pe obligatia de a face, sau chiar o plangere penala pt. abuz, depinde..
Revin cu amanunte.
Orange a sunat si a spus ca...nu am prelungire contractuala cu ei inca din 2011...nu inteleg cum au ajuns la aceasta concluzie, tinand cont ca in 2012 prelungisem pe 6 luni abonamentul.
Ideea e ca au acceptat inchiderea.

O zi frumoasa, si sa speram ca vor fi si alti oameni de buna credinta care vor arata acestor societati ca nu ele sunt legea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate tine locul o inregistrare audio unui contract, unei semnaturi? cristid89 cristid89 Buna ziua, Am aveam un contract la Orange de 18 euro pe luna. Unlterior am marit ambonamentul de la 18 la 20 de euro, apeland doar serviciul de relatii cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange laurasrb laurasrb Acum o luna mama a fost la Orange sa rezilieze contractul de Orange pentru unul din numerele detinute.(avem doua numere active, unul il folosesc eu, iar altul ... (vezi toată discuția)
Preliungire abuziva abonament orange. balamoock balamoock Buna ziua, Sunt client cu abonament Orange de peste 5 ani. In primavara anului am fost contactat telefonic de reprezentantii Orange in urma cererii mele ... (vezi toată discuția)