avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate tine locul o inregistrare audio unui contract, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate tine locul o inregistrare audio unui contract, unei semnaturi?

Buna ziua,

Am aveam un contract la Orange de 18 euro pe luna. Unlterior am marit ambonamentul de la 18 la 20 de euro, apeland doar serviciul de relatii cu clienti fara sa semnez vreun contract. Problema a aparut a doua zi cand m-am observat prelungirea contractului pe inca un an. Am sunat la ei iarasi si mi s-a spus ca desi nu am semnat un contract pentru prelungirea abonamentului pe un an inregistrarea audio (conversatia avuta cu o zi inainte) tine loc de contract si ca nu pot face nimic.

Eram curios ce se intampla daca eu nu mai platesc acest an in care mi-a fost prelungir in mod abuziv (parerea mea) contractul.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 10:06, 22 Septembrie 2012
reziliați imediat în scris societății acel ”contract”.
problema care va framanta a mai fost tratata tot pe acest forum, sper ca explicatiile pe care le veti gasi accesand link-ul sa va fie de folos:
www.avocatnet.ro/content/for...
Da, valabilitatea unui contract încheiat verbal, la distanţă, este perfect valabil, dacă există acordul dvs. înregistrat. Am reînnoit în această modalitate contractul cu firma de telefonie mobilă al cărei abonat sunt şi nu am motive să mă plâng, câtă vreme mi-am exprimat acordul de voinţă .Acum , problema este că poate nu ar fi trebuit să accept, mai ales că venise din partea lor oferta, un nr. mai mare de minute naţionale, etc. Dar am acceptat şi nu aş mai putea face nimic până când contractul nu ajunge la termen.
De aceea, nici dvs., dacă aţi încheiat contractul în aceleaşi condiţii, va trebui să aşteptaţi ajungerea lui la termen, orice încercare de reziliere fiind, în opinia mea, sortită eşecului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere inregistrare de la orange cu prelungire contractuala george2104 george2104 Buna ziua, Am incercat sa obtin de la Orange inregistrarea prin care imi dau acceptul sa mi se prelungeasca contractul pe 1 an. De ce am cerut asta: - de ... (vezi toată discuția)
Contract firma telefonie mobila lazarlivia lazarlivia Am avut abonament la orange. Inainte de a se implini 2 ani, am reinnoit abonamentul, deoarece am luat un telefon. Acum in august se implinesc 2 ani de la ... (vezi toată discuția)
Abonament orange ABlaster ABlaster Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)