Consilier juridic Irina 
	    	Consilier juridic

Consilier juridic Irina 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 george2104	                   

Buna ziua,
Am incercat sa obtin de  la Orange inregistrarea prin care imi dau acceptul sa mi se prelungeasca contractul pe 1 an.
De ce am cerut asta:
- de ... (vezi toată discuția)
	                    george2104	                   

Buna ziua,
Am incercat sa obtin de  la Orange inregistrarea prin care imi dau acceptul sa mi se prelungeasca contractul pe 1 an.
De ce am cerut asta:
- de ... (vezi toată discuția)

lazarlivia	                   

Am avut abonament la orange. Inainte de a se implini 2 ani, am reinnoit abonamentul, deoarece am luat un telefon. Acum in august se implinesc 2 ani de la ... (vezi toată discuția)
	                    lazarlivia	                   

Am avut abonament la orange. Inainte de a se implini 2 ani, am reinnoit abonamentul, deoarece am luat un telefon. Acum in august se implinesc 2 ani de la ... (vezi toată discuția)

ABlaster	                   

Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)
	                    ABlaster	                   

Sunt abonat la orange de 10 ani. Anul trecut mi-am reinnoit contactul pentru 2 ani, in ideea sa imi achizitionez un telefon la un pret mai bun. Dupa 4 luni, ... (vezi toată discuția)