avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie suspendare/reluare CIM pentru CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie suspendare/reluare CIM pentru CFP

Buna ziua,

Am vazut ca au aparut modele pentru decizii de suspensdare/reluare a contractului de munca in cazul CFP (art. 54 din Legea nr. 53/2003).
Va rog sa-mi spuneti daca este obilgatorie emiterea lor si care este baza legala .

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 5 Septembrie 2013
Cei de la ITM cer ca toate concediile fara salar sa fie trecute in Revisal.
Nu vad de ce insista pe acest aspect unii dintre inspectorii ITM, atata timp cat Codul Muncii nu obliga la suspendarea c.i.m. in cazl CFP-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfp se inregistreaza obligatoriu in revisal? lylyan lylyan Buna ziua Daca salariatii au cfp este obligatorie decizie de suspendare/reluare si inregistrarea in revisal? Nu poate fi acordat cfp fara suspendarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata ortanda ortanda Buna ziua, Legea da dreptul la 30 zile calendaristice pentru concediul fara plata, deci sunt incluse si zilele de sambata si duminica. Angajatul poate semna ... (vezi toată discuția)
Suspendare contract individual de munca mopy mopy daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de ... (vezi toată discuția)