avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Subventie de la AJOFM pentru absolventi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Subventie de la AJOFM pentru absolventi

Bună ziua,
Vă rog să-mi indicaţi de unde pot descărca formularele privind stimularea angajatorilor pentru încadrarea în muncă a absolvenţilor instituţiilor de învăţămant ţinand cont şi de Legea 250/19.07.2013.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:45, 5 Septembrie 2013
1. Legea 250/2013, care a modificat Legea 76/2002, spune:

Art. V
In termen de 60 de zile de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, a prezentei legi, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice va modifica in mod corespunzator Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 174/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, Procedurile privind accesul la masurile pentru stimularea ocuparii fortei de munca, modalitatile de finantare si instructiunile de implementare a acestora, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 377/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si Normele metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 116/2002 privind prevenirea si combaterea marginalizarii sociale, aprobate prin Hotararea Guvernului nr. 1.149/2002.

2. Asadar sa asteptam sa apara Normele modificate si sa vedem formularele noi acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj aura 48 aura 48 Bună ziua, Vă rog să-mi spuneţi cu ce articol trebuie să înceteze CIM când se desfiinţează posturile intro Companie pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Romanii care se intorc in tara primesc bani de la stat Catalin1706 Catalin1706 Buna ziua, Am citit astazi un articol care spune (pe langa altele) ca romanii din strainatate, care se intorc sa lucreze in tara primesc bani de la ... (vezi toată discuția)
O persoana care a beneficiat de pensie de invaliditate poate beneficia de somaj? valy_gaby94 valy_gaby94 In legatura cu acordarea indemnizatiei de somaj, stiti ceva daca sa modificat si art 34, privind drepturile persoanelor ce au fost pensionate medical? M ar ... (vezi toată discuția)