Buna ziua,
Casa in care locuiesc se invecineaza cu o scoala, care este acum "privatizata" de turci si au amenajat un teren de sport chiar langa curtea mea, distanta de la gard la casa este foarte mica max. 2m.
Incepand de dimineata de la ora 7:30 pana seara la ora 18 pe terenul de sport este mult zgomot de la copii cat si de la un profesor de sport care fluiera ca apucatul.
Partea cea mai derajanta este ca uneori exista activitate si sambata si duminica in special dupa orele 13 cand imi dorm copii, sau dimineata devreme.(copii fiind ai angajatiilor turci)
Va rog sa-mi spuneti daca se poate face ceva in aceasta priviinta.
Multumesc.
Buna
Am si eu o problema...locuiesc la bloc si am niste vecini foarte galagiosi chiar si la ora asta(1 noaptea) trantesc deasupra mea ,tropaie, trantesc usi , urlete.... ei sunt de parere ca fac ce vor in casa lor si nu conteaza ca ii deranjeaza pe altii... am chemat politia de cateva ori si i-am chemat sa vada ce fac si dupa ce pleaca ei adica la 3 dimineata sar deasupra de mi se misca lustra si bat ca nebunii.Nu au primit nici macar o amenda absolut nimic desii au vazut ce fac .Ziua isi scot boxele pe geam si muzica cat se poate de tare am chemat politia comunitara ca doar astia vad ca vin aici.... cum au venit asa au si plecat.Spuneti-mi va rog si mie ce as putea face pt ca politia pot sa o chem toata ziua pot suna la 112 si imi trimit politia comunitara care nu face absolut nimic vin ii roaga sa se calmeze pleaca si ei incep iarasi si tot asa...........chiar am ajuns la faza in c
Buna,
Am si eu o problema cu un vecin.Mai exact vecinul de sub mine.A venit cu reclamatii ca i se aude muzica prea tare seara dupa ora 8 desi am boxe mici la calculator si seara foarte rar se da drumul la muzica si nu atat de tare incat sa deranjam pe cineva.Dar de atunci nu am mai dat drumul la muzica dupa ora respectiva sa nu-l mai deranjam.De cateva zile a venit din nou cu scandal ca i se aude cum pasim prin casa si sa facem bine sa umblam mai incet.I-am explicat frumos ca nu am cum sa zbor prin casa sa nu il mai deranjez pe el si a iesit mai mare scandal si a inceput sa ma ameninte,sa injure si toate cele.Am chemat politia dar......degeaba.A fost la el si i-a explicat ca asa e la bloc si e absurd ceea ce cere si a zis k nu o sa mai vina sa faca scandal.Stie cineva un program de liniste?sau ceva lege referitoare la linistea in bloc?