avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de V-C
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de V-C

Daca vand o casa lui X prin notariat si nu depunem actul de vanzare la primarie sau mai stiu eu unde si il pastram asa multi ani ,putem dupa aceia sa facem ce trebuia facut cu ani in urma .Ma refer daca actul ramane valabil si neatacabil de nimeni.
Notarul il va inscrie la Cartea Funciara si la Camera Notarilor fara sa fie nevoie de consimtamantul dvs. Administratia financiara va da o amenda pentru nedeclararea imobilului. In rest dreptul de proprietate se v a respecta, actul desigur ca este valabil oricand ,numai ca in situatia ca vor exista ipoteci etc ., trebuie sa-l prezentati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada incasare vanzare imobil Monica02 Monica02 Buna ziua , va rog sa ma ajutati cu o informatie legata de textul : Restul de pret in suma de 35.000EUR (treizecisicincimiieuro), va fi virat pe baza ... (vezi toată discuția)
Privilegiul vanzatorului, imobil prima casa trandafir2 trandafir2 Buna ziua, Imobil ce urmeaza a fi vandut prin prima casa. Notarul spune ca : \\"vanzatorul trebuie sa renunte expres la privilegiul vanzatorului, caci altfel ... (vezi toată discuția)
Interdictia de instrainare mariovoi mariovoi in ce baza se poate nota interdictia de instrainare in cartea funciara,cu ce acte? (vezi toată discuția)