avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unitati acreditate pentru efectuarea testarilor ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unitati acreditate pentru efectuarea testarilor psihologice si de integritate???

Puteti sa-mi indicati care sunt unitatile specializate acreditate in conditiile legii.pentru a efectua testarile psihologice si de integritate???#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 11 Septembrie 2013
Evaluarea psihologică complexă a personalului din structura antifraudă se realizează de către psihologi atestați în specialitatea psihologia muncii și organizațională, care iși desfasoară activitatea prin formele independente de exercitare a profesiei. În următoarea perioadă, Colegiul Psihologilor din România va stabili și comunica setul de teste psihologice care este recomandat să fie utilizat de către profesioniști pentru realizarea acestei evaluari.

De asemenea, evaluarea psihologică a integrității și a comportamentului simulat pentru personalul din cadrul structurii antifraudă se va realiza în condițiile ce vor fi stabilite de comun acord de către autoritățile responsabile din domeniu și Colegiul Psihologilor din România.

Evaluările psihologice pentru obținerea permisului de port-armă pentru personalul din structura antifraudă se realizează numai în cadrul formelor independente de exercitare a profesiei, de către psihologi atestați în specialitatea psihologie aplicată în domeniul securității naționale.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot transforma un sc in cabinet individual de psihologie? neica neica Buna ziua. Lucrez de 4 ani angajata ca psiholog in cadrul unui SC care presteaza servicii de natura psihologica, mai exact efectueaza testari psihologice ... (vezi toată discuția)
Studiile necesare pentru ocuparea unui post de inspector antifraudã flori_minicards flori_minicards Am terminat anul acesta la zi la UPG Ploiesti Stiinte administrative specializarea administratie publica se considera ca am studii superioare superioare ... (vezi toată discuția)