avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa timbru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa timbru judiciar

Cine ma poate ajuta cu un model de reexaminare taxa timbru judiciar?E vorba de niste antecontracte de vanzare-cumparare succesive si se cere o sngura intabulare de la primul lvanzator la ultimul cumoarator. S-a calculat o taxa mare si as vrea sa cer reexaminarea ei. Nu stiu cum au calculat. Au calculat sumele din contract sau au taxat la valoarea imobilului, fiind vorba de acelasi imobil. Sunt curioasa ce pareri aveti. Cum s-ar calcula?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 05:29, 23 Martie 2009
valery a scris:

Pentru ca taxa de timbru s-a platit in functie de sumele declarate in contracte. S-a facut suma lor si s-a platit la acea valoare.

Despre aceasta "valoare" este vorba. Trebuie sa achitati si taxa judiciara de timbru si timbrul judiciar, reglementat prin O.G. nr. 32/1995.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru dorinv dorinv Buna seara Ma poate ajuta cineva cu ultima reactualizare a taxei de timbru judiciar si a cuantumurilor timbrului judiciar? Rog pe mp sau indicarea sursei ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru concurenta neloiala si instanta competenta fulgusor fulgusor Cu cat timbrez o actiune in concurenta neloiala si care e instanta competenta? Mentionez ca nu se bazeaza pe legea 84/1998 pt ca abia am depus cererea la OSIM ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune marmorek marmorek Buna ziua. Am facut succesiunea dupa mama mea si doresc sa vindem casa. tatal meu nu este de acord, e aceea voi fi obligata sa il dau in judecata si sa cer ... (vezi toată discuția)