avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Participare la concurs post inspector antifrauda
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Participare la concurs post inspector antifrauda

Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti, daca se stie, unde si cand trebuie depuse dosarele pentru concursul de ocupare a posturilor de inspector antifrauda din cadrul DGAF.
Locuiesc in Sibiu si sunt economist cu diploma de licenta, expert contabil si sper, in curand consultant fiscal si as dori sa stiu daca indeplinesc conditiile de studii prevazute de lege pentru functia publica si de asemenea daca activitatea in aceste posturi va fi una de teren cu preponderenta.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 15:13, 11 Septembrie 2013
Dosarele se depun in termen de 15 zile dupa publicarea anuntului de concurs de catre directia regionala.
Cititi acest articol :
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)
Functionari publici - conditii de ocupare a unei functii boboc33 boboc33 Vreau sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de sef serviciu financiar-contabilitate, impozite si taxe locale in cadrul unei primarii, dar... ... (vezi toată discuția)
Salarizare studii superioare gini gini BUNA ZIUA, Va rog sa ma ajutati intr-o problema Sunt angajata intr-o institutie sanitara ca sef serviciu contabilitate cu delegatie(contabil IA).Anul acesta ... (vezi toată discuția)