avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxe curente pentru legalizarea unei hotarari de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxe curente pentru legalizarea unei hotarari de divort

Buna ziua!Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva:unde si ce taxe trebuie platite pentru legalizarea unei copii a hotararii de divort ?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elvercris , utilizator 17:23, 12 Septembrie 2013
5 lei taxa de timbru la taxe si impozite. Anexati chitanta la o cerere si la o copie dupa hotararea judecatoreasca.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbat nume si acte dupa divort vasimarian13 vasimarian13 sora mea trebuie sa vina din strainatate sa-si schimbe actele(expira) si numele;are hotarare de divort definitiva.la perfectarea actelor are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cum devine definitiva o hotarare? m_m m_m Buna ziua, Am castigat doua contestatii la executare silita, cu termen de 10 zile de apel de la comunicare. A trecut o luna de la comunicare, am sunat ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare de divort danassis danassis Care este demersul pentru a obtine un duplicat al hotararii de divort? Multumesc! (vezi toată discuția)