avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA infiintat de elev
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA infiintat de elev

Buna ziua,

1. O persoana care a implinit 18 ani dar este eleva in clasa a 12-a, poate infiinta PFA sau II?
2. Cum poate evita plata contributiei la sistemul de pensii de 31,3%, daca are venituri mai mari decat 35% din castigul salarial mediu brut? Veniturile vor fi asigurate de un angajat ( mama ei).
3. Avand un PFA pierde vreun drept: de ex. la invatamantul gratuit in facultate?

Multumesc,
Kiss Lilla
Cel mai recent răspuns: kisslilla , utilizator 13:04, 12 Septembrie 2013
Imi pare rau, am postat de 2 ori aceeasi intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa sau ii infiintat de un elev kisslilla kisslilla Buna ziua, 1. O persoana care a implinit 18 ani, dar este eleva in clasa a 12-a, poate infiinta PFA sau II? 2. Cum poate evita plata contributiei la ... (vezi toată discuția)
Contributii pensii pentru pfa andy18 andy18 Am un PFA deschis din ianuarie 2011. Sunt cu plata la zi pt contributiile la sanatate si impozitul pe venit, in schimb la pensii nu am contribuit pana in ... (vezi toată discuția)
Taxe catre stat pfa ecomagazin ecomagazin Am infiintat de 2 saptamani un PFA, nu am angajati. Ma intereseaza ce taxe si impozite se platesc catre stat ? Multumesc (vezi toată discuția)