avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare infiintare SRL-D

ce acte personale i mi trebuie ptr infiintare srl d? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mbubu , utilizator 13:15, 7 Februarie 2015
act de identitate (CI, Pasaport), dovada spatiu unde societatea va detine sediul
Pentru infiintarea unui SRL-D aveti nevoie de mai multe documente. Gasiti lista documentelor la adresa:
[ link extern ]
Restul conditiilor de infiintare a SRL-D le gasiti in OUG 6/2011
[ link extern ] /
Daca am fost actionar la un SA listat la BVB cu un procentaj insignifiant ( actiuni de 400 lei la o companie cu capitalizare pe piata de peste 300 mil. euro ), am pana in 35 ani, si indeplinesc restul conditiilor, pot sa deschid aceast SRL-D?
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
wavecipri, utilizator
Unul dintre documentele obligatorii privind completarea dosarului pentru inregistrarea in Registrul Comertului a acestui tip de entitate juridica, se refera la o declaratie data pe propria raspundere de catre fondator, din care trebuie sa rezulte ca, anterior datei inmatricularii societatii nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere din cadrul unei intreprinderi constituite in spatiul economic european.
Am Intrperindere Individuala pot deschid SRL-D, pot sa ma inscriu programul ``Programul pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor de catre intreprinzatorii debutanti in afaceri``?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii infiintare srl d lauras70 lauras70 Buna ziua! Doresc sa infiintez un SRL-D si am citit OUG 6/2011. Totusi, ca si completare la acest OUG vine si legea 301/2011. Cei de la Reg Comertului ofera ... (vezi toată discuția)
Facilitati firme nou infiintate ancaciu ancaciu ce facilitati au firmele nou infiintate :impozit pe profit ,viramente salarii (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d ocostin ocostin Daca am calitatea de actionar in urma privatizarii in masa din 1992 pot sa optez pentru infiintarea unui SRL-D? (vezi toată discuția)