avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

buna ziua
mi-am depus dosarul de pensionare anticipata in Romania,iar eu de un an lucrez in Spania cu contract de munca legal. Pot depune la dosarul de pensionare anticipata si aceasta perioada lucrata in Spania?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:45, 13 Septembrie 2013
~ Conținut șters la cerere ~
Daca sunteti in plata cu pensie anticipata, s-ar putea sa fiti nevoit sa restituiti pensia pe perioada lucrata in Spania (daca perioada lucrata se suprapune cu perioada in care beneficiati de pensie anticipata).
pensia anticipata si anticipata partiala nu poate fi cumulata cu nici un alt venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de munca in spania, pensie de invaliditate in romania casteliana casteliana Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Un pensionar in Romania pe caz de boala, gradul 2, incepand cu anul 2006, a lucrat in Spania, cu contract de ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara ileana petrovai ileana petrovai bunaziua.am lucrat in romania 22 de ani in invatamant si acum lucrez in spania de 3 ani.intrbarea mea ar fi :la ce varsta ma pot pensiona anticipat si daca pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata si munca in strainatate radalexa radalexa In cazul in care ma pensionez anticipat,pot munci in strainatate cu contract de munca?este legal,sau trebuie sa renunt la pensie? (vezi toată discuția)