Buna seara,am si eu o problema legata de o vecina...Sunt mama unui baietel de 12 ani care este mereu hartuit de o vecina a carui fiu a fost prieten cu fiul meu..din cauza unei altercatii cei doi nu-si mai vb..mama baiatui ii adreseaza mereu vb jignitoare fiului meu...ex..ca nu are parinti,ca nu are tata,ca nu are ce manca...il ameninta ca-l bate,ca-l pune si pe sotul dansei sa-l bata...etc..vreau sa stiu cum poate fii oprita aceasta femeie legal...specific ca fiul meu este terorizat de ea cand o vede...ma gandesc ca trebuie sa existe o modalitate legala de a-l lasa in pace...va multumesc
Pai da, daca nu ne chinuim cu copiii... Spuneti si aceste aspecte la Protectie, va vor ajuta sa se integreze in colectivitati si va vor recomanda activitati prin care sa socializeze mai bine, sa capete incredere de sine.
asa e,multumesc,dar asta tot nu rezolva problema vecinei rautacioase...ideea e ca fiul meu nu mai vrea sa iasa afara din casa de teama ca acea femeie il face de ras de fata cu fetele si baietii din parc...mie nu-mi place sa ma cert cu nimeni,cu atat mai putin din cauza copiilor,dar ea chiar mi-l hartueste...cunoscand-o,cred ca numai un organ de politie mai poate sa o ,,linisteasca,,...sper ca dimineata sa rezolv problema...va multumesc foarte mult pt sfaturile primite