avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare societate comerciala SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare societate comerciala SRL

Buna ziua am si eu cateva intrebari carora nu le-am gasit raspunsuri concrete dupa cautarea pe acest forum!
mentionez ca intentionez sa imi deschid un magazin alimentar (butic de cartier)
1- Comisioanele cerute de avocati pentru a se ocupa de infiintarea firmei,costuriile totale incluzand comisioanele aferente,pe langa actele firmei ce alte costuri mai includ autorizatiile si ceilanti pasi pentru a avea toate actele in ordine! mentionezca vreau ceva cu capital social minim, neplatitor TVA o singura persoana pe firma
2- daca locul ales spre inchiriere are pe jos parchet si nu gresie/faianta va fi o problema?(nu intentionez sa vand mezeluri carnuri) cel mult lactate!
3- ddaca persoana pe numele caruia vreau sa infintez SRL(logodnica mea) are o carte de identitate provizorie si nu are permis/pasaport sunt probleme?
4- in caz de sunt probleme si vreau sa o fac pe numele altcuiva iar acea persoana are datorii la/apa/lumina etc (la adresa sa fara nici o legatura cu sediul firmei) este vreo problema
5- ce altye autorizatii taxe necesita platite pentru a putea practic sa dau drumu magazinului!
Mentionez ca sediul va fi luat cu un contract de inchiriere de la proprietar nu imi apartine mie sau altei persoane implicate in viitoarea firma!
va Multumesc anticipat iar daca voi primii rapsuns si voi mai avea vreo nelamurire voi revenii

Cel mai recent răspuns: luciano55 , utilizator 23:18, 14 Septembrie 2013
daca magazinul este alimentar sigur nu primiti autorizatie.
aceste probleme le puteti rezolva la un cabinet de avocatura
din cauza parchetului sau de ce? a mai intrebat cineva chestia cu parchetul pe forum si am vazut ca a revenit cu un raspuns spunand ca a vb cu cei de la inspectia sanitara si se poate parchet.... la celeante intrebari se gaseste un raspuns si poate totusi o lamurire cu poarchetul
am intrat astazi intr-o carmangerie care avea parchet pe jos.... inca odata mentionez nu voi vinde mezeluri/ carne. ma intereseaza si comisionul avocatiilor in cazul asta.. si daca pot face firma pe numele logodnicei cu carte de identitate provizorie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare firma srl luciano55 luciano55 Buna seara As dorii sa imi deschid si eu un magazin mixt,unde sa vand tigari bauturi alcolice/nonalcolice fara carnuri si mezeluri! Am tot citit pr net si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi fac buletin daca nu am resedinta? DeeaRaina DeeaRaina Buna seara, Problema mea este urmatoarea: In mai putin de o luna imi va expira buletinul. Si nu am pe ce adresa sa il refac. Adresa pe care am momentan ... (vezi toată discuția)