avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii catre RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii catre RADET

Buna seara! Unde pot afla daca blocul unde stau are datorii la RADET si la alte utilitati? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:56, 15 Septembrie 2013
Multumesc!
Dar in situatia in care stau numai mosi in imobil, bloc de garsoniere, s-a incercat o data sa se faca o lista de semnaturi si sa facem o petitie catre primarie... s-a renuntat pt ca f putini au semnat... 10-20 apart cred din 10 etaje!
Dar acum am dat de site-ul radet unde poti cauta dupa adresa... dar nu stiu daca sunt reale cautarile ca am bagat mai multe adrese si nimeni nu are datorii se pare; deci nu stiu cat de real o fi.
da, am gasit... se pare ca avem datorii...

424785 A.L. BL. 400C SOS. PANTELIMON NR.111 - populatie 4611.89 4194.27 417.62 3

Dupa parerea dvs sau dupa ce mai stiti 4611.89 e o datorie mare? cu 3 facturi nepaltite?
haller a scris:

Multumesc!
Dar in situatia in care stau numai mosi in imobil,

Vor fi si mai multi. Lasati populatia in varsta sa isi traiasca ce le-a mai ramas. Sa se ocupe cei tineri, este normal.

Faceti un comitet ad-hoc (3-4 persoane) mergeti cu o petitie la radet, este imposibil sa nu primiti intelegere, intrebati despre datorii, motivati ca va intereseaza ca datoriile sa nu escaladeze, este si interesul celor de la radet. Daca la secretariat nu gasiti intelegere, va inscrieti in audienta la director, nu se poate sa nu va asculte.
Daca totusi nu gasiti intelegere, mergeti la primarie, exista un serviciu care se ocupa de relatia cu furnizorii de utilitati, depuneti o plangere si acolo, apoi va inscrieti in audienta.
Nimic nu este simplu. Anumite treburi se pot rezolva online, altele nu!

haller a scris:
Dupa parerea dvs sau dupa ce mai stiti 4611.89 e o datorie mare?

Nu e mare datoria!
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
Multumesc pentru raspuns!
La apanova nu gasesc pe net datoriile...
Pe site-ul RADET actualizarea se face o data pe luna si anume la 1 a fiecarei luni. E un site stravechi pe care nu s-a ingrijit nimeni sa-l modernizeze, dar, ma rog, bine ca apar si aceste informatii.

Suma nu este foarte mare, dar depinde de la cate apartamente. Luand insa in considerare ca aveti 3 facturi neplatite, este ingrijorator, deoarece puteti ramane fara apa calda sau caldura tocmai in iarna.

La Apa Nova trebuie sa stiti codul de abonat pe care il puteti afla din factura. Dar ar trebui sa va faceti cont de abonat pe site-ul lor unde va trebuie ceva documente. Dar incercati si la tel. 021.207.77.77. Va raspund niste operatoare foarte dragute. Le dati adresa si e posibil sa va spuna ce va intereseaza.

La gaze nu e cazul sa va interesati deoarece daca aveti o factura restanta, nu mai apucati s-o faceti si pe a doua restanta ca va taie gazul mintenas.
Idem la Enel.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
elga50, moderator

Alte discuții în legătură

Debransare radet plata caldurii din tevi ilierodica ilierodica Buna ziua Sunt debransata de la RADET din 2002 legal cu personalul lor .Problema este ca locuiesc la ultimul etaj si nu trebuia sa-mi desfiinteze ... (vezi toată discuția)
Avans esalonare radet vvvv vvvv Buna ziua. Stiti cumva daca RADET-ul cere vreun avans pentru esalonarea datoriilor? Nu de-alta dar maine mergem sa esalonam niste datorii pentru niste rai ... (vezi toată discuția)
Restante radet asociatie de proprietari dozer dozer Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor de specialitate pentru a intelege corect o situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc care are restante mari ... (vezi toată discuția)