avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii catre RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii catre RADET

Buna seara! Unde pot afla daca blocul unde stau are datorii la RADET si la alte utilitati? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:56, 15 Septembrie 2013
Cautand dupa adresa data iata ce apare pe site-ul furnizorului dumneavoastra:

Datorii clienţi RADET BL. 400C SOS. PANTELIMON NR.111 (urmeaza un tabel cu zero datorii, zero sold, zero penalizari)
Cod abonat Denumire Adresă Cod fiscal Tip client Total datorii [lei] Nr. facturi cu sold din care: sold en. termica penalizari

Adrese care contin sirul de caractere BL. 400C SOS. PANTELIMON NR.111 nu sunt inregistrate cu datorii la data de 01.09.2013.

Precizări importante:
Baza de date se actualizează lunar. Data ultimei actualizări este 01.09.2013.

Asa ca asociatia dumneavoastra nu are datorii la acest furnizor.
Am cautat si eu asa... apoi am cautat dupa alt filtru: cuantum datorii... si asa am gasit asta:

424785 A.L. BL. 400C SOS. PANTELIMON NR.111 - populatie 4611.89 4194.27 417.62 3

deci se pare ca filtru dupa adresa nu prea merge, trebuie cautat dupa datorii!!!

faceti dvs un search dupa datorii si puteti sa va cautati adresa dupa strada cu CTRL F
Acesta 424785 este codul client pentru adresa data de dv. Retineti-l si cautati si la 1 octombrie sa vedeti daca s-a mai platit ceva sau a crescut datoria.

Daca se cauta dupa adresa, atunci trebuie dat un numar cat mai mic de caractere din adresa deoarece posibilitatea de a avea un caracter "spatiu" in plus sau minus care sa duca la o cautare gresita este mare.
De exemplu eu am cautat dupa "pantelimon nr.111" si mi-a dat doi abonati, unul situat la nr. 111 si altul (mai breaz!!!) la 111A.

Deci la adresa indicata de dv., @haller, este asociatia pe care o cautati cu datoriile pe care le-ati vazut.
Ultima modificare: Duminică, 15 Septembrie 2013
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet plata caldurii din tevi ilierodica ilierodica Buna ziua Sunt debransata de la RADET din 2002 legal cu personalul lor .Problema este ca locuiesc la ultimul etaj si nu trebuia sa-mi desfiinteze ... (vezi toată discuția)
Avans esalonare radet vvvv vvvv Buna ziua. Stiti cumva daca RADET-ul cere vreun avans pentru esalonarea datoriilor? Nu de-alta dar maine mergem sa esalonam niste datorii pentru niste rai ... (vezi toată discuția)
Restante radet asociatie de proprietari dozer dozer Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor de specialitate pentru a intelege corect o situatie: Am cumparat un apartament intr-un bloc care are restante mari ... (vezi toată discuția)