avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Articolul de lege pentru obligatia de
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Articolul de lege pentru obligatia de

Domnilor,
Pe ce articol pot intemeia capatul de cerere "obligatia angajatorului de a-mi face" plata salariului meu ? - este un litigiu de munca.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:34, 26 Septembrie 2013
Incercati o noua sesizare la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului. Mentionati in sesizare si numele unor colegi cu care ati lucrat.

Puteti transmite petitia dumneavoastra catre Inspectia Muncii prin
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro
Fax: (021) 302 70 64
Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

Am făcut ceea ce mi-aţi spus, aştept răspuns de la ITM

"freeelis", voi solicita angajatorului meu, plata salariului meu, numai pe luna lucrată sau plata salariului meu, până la ramânerea definitivă a hotărârii care se va da?
Daca s-a pronuntat instanta , veti solicita plata drepturilor salariale pana la data stabilitata in hotararea judecatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 31 codul muncii inseamna incetarea cim fara preaviz in perioada de proba? garantat ? Elena_J Elena_J In data de 02.08.2013 am semnat un contract pe o perioada determinata incepand cu data de 03.08.2013 de 1 luna ( ulterior pe o perioada nedeterminata) ... (vezi toată discuția)
Notificare desfacere contract de munca in perioada de proba theya_05 theya_05 in cazul in care administratorul unei societati decide desfacerea contractului de munca al unui salariat afalat in perioada de proba,mai trebuie emisa si o ... (vezi toată discuția)
Concediere valcris valcris Buna ziua. Am angajat o persoana cu contract de munca pe perioada nedeterminata, incepand cu data de 10.11.2011. In contract este specificat faptul ca perioada ... (vezi toată discuția)