avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma SRL - infiintare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma SRL - infiintare

Buna seara! Vreau sa stiu daca pot sa-mi fac SRL,avand handicap grad2 accentuat,cui trebuie sa ma adresez si ce acte i-mi trebuiesc? Am doar indemnizatie de la handicapati si a-si dori sa-mi deschid un mic magazin, Va multumesc pt. rasuns anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:42, 17 Septembrie 2013
Primiti toate indrumarile de la serviciul de asistenta juridica din cadrul registrului comertului. Poate sa fie o varianta alternativa infiintarea unei PFA sau a unei intreprinderi individuale, entitati fara personalitate juridica ce pot fi pentru o afacere mica mai usor de administrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma lory_cki lory_cki buna ziua, doresc sa infiintez un magazin de haine (second-hand) si in acest sens as dori sa stiu pentru ce entitate economica ar trebui sa optez ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)