avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Model cerere acceptare declaratie ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Model cerere acceptare declaratie ANAF

Buna ziua !
Ma puteti ajuta,va rog cu un model de cerere acceptare declaratie nedepusa in termen(2008) si de sanctionare cu avertisment?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 18:32, 18 Septembrie 2013
Nu exista o cerere tip.Banuiesc ca vreti sa faceti o cerere pe care o adresati conducerii Anaf pentru sanctionare cu avertisment.
In cerere mentionati denumire soc,datele de indentificare soc.si reprezentant legal,declaratia ce se depune cu intarziere,motivul nedepunerii la termenul legal si dorinta de a fi sanctionat cu avertisment.In urma analizei se va aproba cererea sau nu.Pentru avertisment se intocmeste proces verbal de catre Anaf.
Sper ca am inteles bine ce doriti.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedepunere declaratie 394 mariana calin mariana calin Sunt pfa si nu am stiut ca trebuie sa depun declaratia 394. Sunt inregistrata in scopuri de tva din feb. 2008. Ce amenda risc daca depun acum toate ... (vezi toată discuția)
Radiere din oficiu srl mihai440 mihai440 sunt administrator si asociat unic al unui srl. nu am mai depus absolut nimic la autoritatile statului, legat de aceasta socetate, de cel putin 2 ani ... (vezi toată discuția)
Declaratie intarziata stmadalina stmadalina Buna ziua, Am intarziat cu declaratie 392B (pentru o societate fara activitate), iar astazi mi s-a spus ca nu o pot depune decat cu PV (amenda), daca sunt ... (vezi toată discuția)