avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Excelsior Avocatnet!
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Excelsior Avocatnet!


Avand in vedere ca incepand cu data de 20.09.2013 am fost numit intr-o functie care este incompatibila cu activitatea pe care o desfasor pe acest site, sunt nevoit ca pentru o perioada( mai lunga sau mai scurta) sa ma retrag din activitatea de consultant/moderator. Asta nu inseamna ca nu voi fi un fidel observator si prieten al comunitatii de pe avocatnet. Aici am invatat multe lucruri, am cunoscut oameni deosebiti si inimosi, care incearca fiecare dupa puterile lui sa daruiasca din talantul cu care a fost harazit... Asadar indemnul meu este sa fiti neobositi in a va ajuta semenii, chiar daca acestia uneori pot sa va inoportuneze cu problemele lor.
Excelsior Avocatnet!
Cu stima,
Adrian Dumitru Solomon
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:49, 22 Septembrie 2013
Va multumim pentru activitatea deosebita pe care ati avut-o pe forum.
Mult succes in cariera si toate cele bune!

:bow:
Succes in noua postura si multumiri maxime pentru ce ati facut pana acum in aceasta comunitate online! Eu am invatat multe de la dvoastra! =D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
trandafir2, moderator
Succes si Dumnezeu sa va ajute .oriunde umblati si de acum incolo!:wave:
Mult succes în tot ceea ce urmează să faceţi!

Cu respect şi preţuire,

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discutiile si mesajele mele de aici, copiate pe alte site-uri fara acordul meu Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Am gasit discutia ''Legea nr. 283/2011, un act normativ deprimant - ce drepturi NU acorda casele de pensii in anul 2012'', discutie deschisa de mine in forumul ... (vezi toată discuția)
Statusuri si... ghici ce?! statusuri... Herra_ Herra_ De multe ori am vrut sa aplaud un utilizator pentru statusul postat. Nu am avut posibilitatea. Astazi, am sa aplaud statusul lui @cearls [quot]\"Ati mai ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)