avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contract de imprumut incheiat sub semnatura privata cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contract de imprumut incheiat sub semnatura privata cu Incheiere de data certa data de avocat

Contractul de imprumut incheiat sub semnatura privata cu data certa prin Incheiere de atestare avocatiala ( cf.art. 3 alin. 1, lit. c Din L: 51/1995, constituie titlu executoriu?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 14:02, 13 Ianuarie 2014
Considerati ca acest contract de imprumut poate fi notat in cartea funciara, fara sa existe si o ipoteca in acest sens? Exista in acest sens vreo prevedere legala? Multumesc!
Cum sa notati in CF un contract de imprumut? Nu aveti niciun drept asupra imobilului, altul decat cel de gaj general, asadar niciun temei sa inscrieti contractul in CF.
De aia am intrebat, fiindca nu eram sigur. Multumesc!
Daca s-a implinit scadenta, treceti la executare. odata notata somatia in Cf, de catre executor, nicio vanzare sau ipotecare nu va vor mai fi opozabile. Doar asa sunteti sigur ca veti putea executa silit imobilul. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Titlul executoriu apeiron2 apeiron2 Rog sa ma ajute cineva. Am incheiat un contract de imprumut de consumatie( o suma de bani) sub semnatura privata . Ce sanse am sa-mi recuperez banii.Acest ... (vezi toată discuția)
Imprumut -cum sa am siguranta ca il recuperez ? marysimo marysimo Doresc sa imprumut o suma de bani mai maricica unei rude apropiate, dar nu doresc sa raman descoperita. Cum pot sa-l imprumut iar in acelasi timp sa fiu ... (vezi toată discuția)