avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pondere capital social in natura/in bani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pondere capital social in natura/in bani

Am in memorie informatia ca ,in capitalul social al unei societati (in speta , un SRL) , ponderea aportului in natura trebuie sa fie maxim 40% . Desi am cautat in legea 31 , nu am gasit confirmarea pentru ceea ce am in minte . Ma puteti ajuta : este o informatie mai veche , abrogata , perimata , scrie altundeva decit in legea 31 acest lucru ? Exista undeva o limitare a aportului in natura vis a vis de aportul in lei ?
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 11:25, 24 Martie 2009
Multumesc frumos! Va doresc tuturor o zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social srl prin aport in natura danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: doresc sa fac o majorare de capital social la un SRL.Ma intereseaza care este procedura ... (vezi toată discuția)
Aportul la capitalul social mocanumariamadalina mocanumariamadalina Actiunile detinute la o societate comerciala pot fi aduse ca aport social pentru constituirea capitalului social al unei alte societati comerciale? (vezi toată discuția)
Reducere capital social brendyca brendyca Lucrez pt. o firma care doreste sa vanda un activ o cladire din panouri metalice.Capitalul social e format si din numerar +aport in natura ..exact aceasta ... (vezi toată discuția)