Am si eu o probleam o prietena de a mea a fost arestata de curand pe baza unor semnaturi pe niste cecuri, care ia zice ca nu le-a seman ia zice ca decat facea facutri dar cecurile nu le facea ia. A primit 5 ani pentru frauda sau ceva de genu.
Se poate face ceva recurs?
Si daca se face rescurs se rezolva ceva cel putin se poate reduce din pedepsa?
Daca platiti avocatul si va intelegeti la bani poate veni avocat si din Bucuresti sau de oriunde din tara.
Pentru a se cunoaste daca se poate reduce in concret pedeapsa trebuie vazut dosarul.
Este extrem de greu de redus o pedeapsa in instanta superioara deoarece trebuie sa fie gresita hotararea atacata la instanta superioara, mai ales daca vorbim de o reducere la jumatate a pedepsei.
Probabil ca a dus-o la penitenciarul Targsor deoarece acolo sunt tinute in detentie femeile.
Avocatul va trebui sa mearga sa vorbeasca cu ea si sa mearga la penitenciar.
Daca veti avea avocat din Arad va trebui sa se deplaseze pana langa Ploiesti la penitenciarul unde se afla incarcerata.
Inselaciune...
andra_b
As vrea si eu un sfat,va rog.Un prieten a avut o societate comerciala ,erau 4 asociati.Au dat niste cecuri fara acoperire creind un prejudicu de 2 miliarde lei ... (vezi toată discuția)