avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot schimba broasca de la usa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot schimba broasca de la usa?

Daca am inchiriat o garsoniera cu contract intre mine si propietar cu contract la circa financiara ,pot schimba broasca de la usa?avand in vedere ca au mai stat si alti chiriasi inainte si nu doresc sa las aceeiasi cheie...Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 24 Septembrie 2013
Anuntati si proprietarul despre acest fapt si s[puneti-i acelasi lucru pe care l-ati scris aici.
Daca exista incheiat contract d lcatiune studiati temeinic clauzele privitoare la accesul proprietarului in spatiu si conditiile in care locatarul are posibilitatea sa intervina si sa opereze modificari la nivelul bunului imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)
Dreptul proprietarului in contractul de locatiune luissiana luissiana este stipulat expres in vreun act normat daca proprietarul are/ sau nu are dreptul de acces in imobilul inchiriat? (mai exact daca poate pastra o cheie si care ... (vezi toată discuția)
neintelegeri cu privire la investitie intr-un spatiu inchiriat camy47 camy47 prietena mea a subanchirat un spatiu in care se facuse o investitie (montarea unei usi de acces in locul vitrnei )pe care a platit-o odata cu ... (vezi toată discuția)