avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neintelegeri cu privire la investitie intr-un spatiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neintelegeri cu privire la investitie intr-un spatiu inchiriat

prietena mea a subanchirat un spatiu in care se facuse o investitie (montarea unei usi de acces in locul vitrnei )pe care a platit-o odata cu incheerea contractului de subanchriere la fostul subchiras fara a se incheia nici un fel de act de constatare al aceste modifcari doar s-a specificat in contract ca s-a platit usa dar fara a primi in schimb nici un fel de chitanta acum ea vrea sa predea spatiu propretarului dar acesta nu i plateste contravaloarea pe usa pe motiv ca doreste sa primeasca spatiu cu vitrina dar ea l-a inchiriat cu usa modficarile fiind facute de primul chirias care a si pretins si primit banii pe usa mentonez ca vitrina a fost lasata in custodia proprietarului de catre primul chrias unde a fost sparta ,in contract se specifca la clauze ca imoblul se preda in starea in care a fost luat deci prietena mea l-a luat cu usa nu cu vitrina cum poate prietena mea sa-si recupereze banii pe usa de acces sau in caz contrar cum ar trebui sa procedeze pentru asi recupera banii va multumesc
Cel mai recent răspuns: camy47 , utilizator 12:11, 24 Iunie 2014
De obicei modificarile aduse unui imobil inchiriat nu se fac fara acordul proprietarului,astfel cheltuielile vor fi puse pe seama proprietarului ,fie prin deducere din chirie,fie suportand in totalitate cheltuielile din momentul modificarii.
In cazul de fata,daca proprietarul refuza plata ,are posibilitatea de a merge in instanta unde poate optine banii pe modificarea adusa plus celtueli de judecata.
mentionez spatiul este subanchiriat de la chirias modificarile s-au facut cu acordul primului chirias locatar in acest caz situatia ramane aceeasi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract inchiriere spatiu STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua am urmatoarea situatie: Am inchiriat un spatiu de la o persoana fizica cu destinatia pct lucru firma. S-a intocmit contract s-a inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Pot schimba broasca de la usa? Egnar Egnar Daca am inchiriat o garsoniera cu contract intre mine si propietar cu contract la circa financiara ,pot schimba broasca de la usa?avand in vedere ca au mai ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comun magi magi Bună ziua, în urmă cu trei luni am încheiat un contract de închiriere a unei boxe, situate la parterul scării blocului unde locuiesc. Contractul este ... (vezi toată discuția)