avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Punere in executare a deciziilor Comisiei superioare ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Punere in executare a deciziilor Comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap

Care sunt documentele pe care le intocmeste DGASPC in vederea punerii in executare a deciziilor Comisiei superioare de evaluare a persoanelor cu handicap şi care sunt termenele pt punerea in executare?
Cel mai recent răspuns: lucretia voinea , utilizator 15:54, 24 Septembrie 2013
Punerea în executare a deciziilor se face de către direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului din unitatea administrativ-teritorială în care a fost eliberat certificatul de încadrare în grad şi tip de handicap sau care asigură plata prestaţiilor sociale, după caz.

In exercitarea atributiilor privind reevaluarea persoanelor adulte cu handicap ca urmare a recomandarilor cuprinse in documentele intocmite in urma unor actiuni de control dispuse prin ordin al ministrului muncii, familiei si protectiei sociale sau ca urmare a autosesizarii, Comisia superioara emite:
a) decizii de reevaluare;
b) decizii de incadrare in grad si tip de handicap;
c) decizii de neincadrare in grad si tip de handicap.

In acest caz, in functie de ce decizie s-a emis DGASPC va proceda in consecinta.
Multumesc pt raspuns, intrebarea era ce documente elaboreaza DGASPC si in ce termen,dupa ce primeste decizia de la comisia superioara.
V-as ruga, daca se poate,sa detaliati putin, pe fiecare caz in parte, de la a la c...
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat de incadrare in grad de handicap stoicacoryna stoicacoryna Buna ziua. Mama mea in anul 1994 in urma evaluarii dosarului depus la comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap deva, i s-a acordat gradul II de ... (vezi toată discuția)
Redobandire grad handicap dabija mihai dabija mihai In 2015 am operat o pe mama in varsta de 63 de cancer la san, amputandui ambii sani. Dupa operatie din nov 2015 pana in nov 2016 comisia de pensii i-au dat ... (vezi toată discuția)
Incetarea dreptului la asistenta sociala nicutamas nicutamas In data de 11 martie 2012 la orele 19:33,am pus o intrebare in Forum,la care nu am primit raspuns.Va rog a ma lamuri in problema ridicata(daca se poate),mai ... (vezi toată discuția)