avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident solutionat incorect
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident solutionat incorect

Agentul constatator nu a tinut cont in totalitate de declaratii si a solutionat incorect accidentul.
M-am incadrat corect pe banda 1 in intersectia "podu-ros" iasi dupa care o persoana de pe banda 2 mi-a taiat calea incercand sa iasa din intersectie fara a fi pe banda corecta.
Mentionez ca in interiorul sensului giratoriu cu mai multe benzi se circula drum in curba cu sens unic.
Ce am de facut mai departe?
Multumesc!

Cu stima,
Vali
Cel mai recent răspuns: Dragos_T , utilizator 08:10, 25 Septembrie 2013
Faceti contestatie impotriva procesului verbal de contraventie.
Se intampla sa fiu din Iasi si sa cunosc acea intersectie. Este o intersectie si nu una in care circulatia se desfasoara in sens giratoriu. Poate imi aratati unde este amplasat semnul specific unui sens giratoriu. Nu exista.

Ma rog, mai putin important. Nu povestiti tot. Daca mergeati impreuna pe benzi, paralel, iar acel sofer dorea sa iasa si va taia calea, da, era neasigurare la schimbarea benzii.
Insa tind sa cred ca d-voastra v-ati incadrat pe b1 la PATRUNDEREA in intersectie, in momentul in care celalalt sofer circula IN intersectie.
Prin urmare, este egal cu zero ca el schimba banda, daca d-voastra nu ati respectat semnul "Cedeaza trecerea" pus inainte de intersectie.

Puteti face contestatie, dar sansele de castig tind spre zero.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Septembrie 2013
Dragos_T, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident ... AngelicaCeh AngelicaCeh Buna ziua!Vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident in sensul giratoriu ptr ca consider si sustin nevinovatia mea.Eu circulam in aceias sens de mers ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vestitul "rond" din iasi ca sens giratoriul nu este, ... allecsx allecsx Buna ziua, Vestitul \"rond\" din Iasi ca sens giratoriul nu este, aduce multe intrebari si nelamuriri . Va rog cei experimentati sa ne ajutati daca pentru ... (vezi toată discuția)
Solicitare pdvd incidență caz fortuit sau eroare de fapt Dan Ciobanu Dan Ciobanu Bună ziua! Rog un punct de vedere cuprivire la următoarea situație : Circulație pe drum în curbă la dreapta,pe care nu sunt instalate indicatoare ... (vezi toată discuția)