Agentul constatator nu a tinut cont in totalitate de declaratii si a solutionat incorect accidentul.
M-am incadrat corect pe banda 1 in intersectia "podu-ros" iasi dupa care o persoana de pe banda 2 mi-a taiat calea incercand sa iasa din intersectie fara a fi pe banda corecta.
Mentionez ca in interiorul sensului giratoriu cu mai multe benzi se circula drum in curba cu sens unic.
Ce am de facut mai departe?
Multumesc!
Se intampla sa fiu din Iasi si sa cunosc acea intersectie. Este o intersectie si nu una in care circulatia se desfasoara in sens giratoriu. Poate imi aratati unde este amplasat semnul specific unui sens giratoriu. Nu exista.
Ma rog, mai putin important. Nu povestiti tot. Daca mergeati impreuna pe benzi, paralel, iar acel sofer dorea sa iasa si va taia calea, da, era neasigurare la schimbarea benzii.
Insa tind sa cred ca d-voastra v-ati incadrat pe b1 la PATRUNDEREA in intersectie, in momentul in care celalalt sofer circula IN intersectie.
Prin urmare, este egal cu zero ca el schimba banda, daca d-voastra nu ati respectat semnul "Cedeaza trecerea" pus inainte de intersectie.
Puteti face contestatie, dar sansele de castig tind spre zero.