avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Buna ziua! Astazi am semnat un contract cu o firma in urma caruia am achitat o suma de bani drept garantie.In urma unei cautari pe net despre aceasta firma am aflat lucruri foarte rele si doar vorbe despre tepe date de aceasta firma.Printre altele exista si un contract de confidentialitate care spune ca nu am voie sa ii spun nici sotului unde lucrez.Ce pot face in situatia de fata pentru a rezilia acest contract de munca?Nu mai vreau sa incep colaborarea cu ei!Va rog ajutati-ma,sunt disperata nu atat de suma cat de acel contract de confidentialitate!!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 25 Septembrie 2013
Puteti solicita incetarea c.i.m. astfel:
- printr-o simpla notificare , daca sunteti in perioada de proba , potrivit art.31 alin.3 C.mun. Astfel : Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

- printr-o cerere in care solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor , art.55 lit.b C.mun., incepand cu data de ....

- printr-o cerere de demisie, conform art.81 C.mun. Demisia poate fi cu sau fara preaviz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie nicoleta78 nicoleta78 Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema cu care ma confrunt. In cursul zlei de ieri mi-am dat demisia de la compania unde lucram. Am ... (vezi toată discuția)
Demisie din functie de conducere in perioada de proba de 45 zile ... F Rusu F Rusu Demisie din functie de conducere in perioada de proba de 45 zile poate fi demisie la zi? (vezi toată discuția)
Contract de munca alexapaula alexapaula Buna ziua, Am semnat un contract de munca pe o perioada de 6 luni ca asistent vanzari. In momentul de fata sunt in perioada de proba. As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)