avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA la incasare - facturi neincasate de 90 zile
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA la incasare - facturi neincasate de 90 zile

O societate platitoare de TVA la incasare a emis facturi pe care nu le-a incasat de mai mult de 90 de zile. Avand in vedere ca TVA va deveni exigibila luna viitoare, societatea poate sa storneze aceste facturi si sa refactureze pentru a evita plata TVA inainte de incasare?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 10:35, 26 Septembrie 2013
Daca este facturat un serviciu prestat,cum justificati stornarea?Daca ati facturat vanzare de produse este posibil ca ele sa nu mai fie in stocul cumparatorului si sa nu-i convina sa stornati factura.
In afara asta ar fi o operatiune fictiva din punctul meu de vedere.
Prin urmare nu va sfatuiesc sa faceti acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare diferenta de tva lauravaleria lauravaleria Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in lamurirea unei probleme: in luna iunie 2010 am primit ultima factura de leasing pt un autovehicul; factura ... (vezi toată discuția)
Acord incetare contract de prestari servicii smart accounting business srl smart accounting business srl este corect dpdv juridic si fiscal, ca in urma incetarii unui contract de executie lucrari , sa fie stornata factura emisa si neincasata si ca aceasta sa fie ... (vezi toată discuția)
Corectare facturi eronate mihaelarad mihaelarad In anul 2009 am emise facturi de prestatii servicii catre un punct de lucru al unei societati(cu tva) desi punctul de lucru nu era platitor de tva. In 2012 mi ... (vezi toată discuția)