avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina

am un srl infiintat in Romania, dar activitatea se desfasoara in mare parte in strainatate. Intrebarea este: doresc sa cumpar o masina pe societate din strainatate si sa o inmatriculez in Romania, pot sa circul cu masina in UE ? am nevoie de un document la mana pentru a-l prezenta la vama sau in alta parte?

Alte discuții în legătură

Inselatorie alejandra alejandra sora mea a cumparat recent o masina adusa din afara pe care nu o poate inmatricula in Romania si deci nu are cum sa o foloseasca pt ca nu a fost platita taxa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare temporara in strainatate - masina cumparata in leasing ContSters192061 ContSters192061 Buna ziua, Momentan imi fac studiile de doctorat in Lausanne, Elvetia, si doresc sa folosesc aici o masina inmatriculata in Romania. Masina este cumparata ... (vezi toată discuția)
Circulatia auto in italia, a unui rezident in aceasta tara,pe termen lung, cu masina inchiriata din romania ali18ro ali18ro Codul rutier italian interzice din 4 decembrie circulația cu o mașină înmatriculată în străinătate dacă șoferul este rezident pe teritoriul italian ... (vezi toată discuția)