avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie expirata
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie expirata

Buna ziua!
Am solicitat si mi s-a eliberat in 2003 autorizatie de constructie si certificat de urbanism. Am ridicat o casa pe teren propietate in baza acestei autorizatii, dar la terminarea ei nu am solicitat proces verbal de receptia lucrarilor. Am platit la directia taxe si impozite locale impozit pentru teren si casa veche care era deja construita atunci cand am cumparat terenul. Mi-as dori acum sa pot indrepta lucrurile in cel mai simplu si mai putin costisitor mod. Ce ar trebui sa fac?
Cel mai recent răspuns: drgnradu , utilizator 16:33, 30 Septembrie 2013
Luati legatura cu Serviciul Urbanism din cadrul Primariei care v-a eliberat autorizatia de construire si solicitati demararea procedurii pentru inchiderea lucrarilor realizate.
Multumesc pentru raspuns, dar mai pot solicita asta dupa ce au trecut 10 ani de la emiterea autorizatiei? Stiti cumva si ce ar trebuie platit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa valabila ? mihaita10 mihaita10 O persoana fizica a ridicat o casa in 2008, a facut proiect si a platit taxa de autorizare la Primarie. Nu a dus la Primarie avizele din certifificatul de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie construire - se elibereaza numai in baza certificatului de urbanism? LILIANA MATEI LILIANA MATEI buna ziua,pt.documentatia eliberari autoizatiei de construire am platit un proiectant in domeniu dar situatia s-a agravat si de 2 ani de zile am dacat ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladire noua mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Am obtinut autorizatie de constructie pentru un P+2 in mai 2009, autorizatie prelungita apoi inca un an pana in 30.06.2011. Inainte cu o luna de ... (vezi toată discuția)