avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare...

Buna ziua.Am aplicat la un job la forta civica pt observator la alegeri pe 7 iulie dc am inteles bine,am primit ca raspuns un formular in care trebuie sa trec 15 persoane ca sustinatori ai mei cu datele lor personale si sa trimit acest formular la o adresa prin scrisoare recomandata.INTREBAREA MEA ESTE: exista vreun pericol ca datele acelor persoane sa fie prelucrate in alt sop? ma refer la CNP,seria si nr de buletin.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ch_mi , utilizator 20:38, 30 Martie 2009
oare exista...:-/ eu cred ca da.oricum, e bine sa intrebati la ce le trebuie, la ce ajuta...:confused:
imi spune ca pentru a fi selectat ca observator din partea partidului forta civica si pentru a demonstra ca ii voi fi loiala trebuie sa trimit cel putin o lista, de care v-am spus,completata prin posta si dupa primirea listelor cu semnaturi voi fi contactata pt participarea ca observator din partea partidului forta civica la alegerile europarlamentare din iunie/
stau pe ganduri...#-o
Mie mi se pare trasa de par situatia.
Ce are a face loialitatea (care, se demonstreaza in timp indiferent de ce situatie discutam) cu furnizarea unei liste cu numele si datele unor persoane.:O
Parerea mea este ca aceasta lista ceruta nu este decat un tertip de-a face rost de nume si datele personale a cat mai multor persoane, probabil pentru a se putea apela ulterior la acestia pentru a-i convinge sa presteze diverse servicii.

Ma intreb care ar fi punctul de vedere al autoritatii naţionale de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal in acest caz? :hm:

As vrea sa dau un telefon ,sa atentionez in vreun fel sa se ia masuri ,daca este o situatie cu urmari ilegale, dar nu stiu cui sa ma adresez.Daca eu"nu am inghiti galusca" poate atii au facut-o deja si nu e bine deloc.
Deci,pana la urma,nu vi se pare ni regula acest fapt.
Mie personal, mi se pare cusuta cu ata alba.
Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial [ link extern ] ).

Mult succes!

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Fotografiere liste electorale suplimentare de catre membrii delegati ai partidelor webberas webberas Buna ziua, La turul 1 de scrutin al alegerilor prezidentiale din 2019 am participat ca mebru delegat la o sectie de vot din Bucuresti, In timpul procesului ... (vezi toată discuția)
Datoria civica de a merge la vot praetore praetore Datoria civica de a merge la vot sau de a participa in sectiile de votare, cat la moda e? cine mai face asta? impresii? sfaturi in cazul secund ? :D B-) (vezi toată discuția)