avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Adeverinta Italia-Legalizare
Discuție deschisă în Traduceri

Adeverinta Italia-Legalizare

Buna ziua,vreau sa va anunt ca in urmatoarele zile am sa primesc din Italia o adeverinta (redactata in limba italiana),iar ce vreau sa stiu de la dumneavoastra e care sunt pasii in urmatoarea faza,mai exact ce trebuie sa fac cu acea adeverinta ca sa o pot legaliza iar mai apoi sa o pot atasa dosarului pentru acordarea bursei sociale?De altfel m-ati ajuta daca mi-ati putea spune si preturile aferente fiecarei faza.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:55, 1 Octombrie 2013
In primul rand, ar trebui sa aflati daca adeverinta respectiva va fi recunoscuta ca atare sau trebuie apostilata in Italia.
Odata sosita in Ro, aceasta trebuie tradusa de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei si legalizata la notar.
Traducerea poate costa intre 18-25.lei iar legalizarea unui exemplar 37,20 lei (urmatoarele exemplare se taxeaza intre 6 si 8 lei).
Cu documentul tradus si legalizat astfel, alaturi de celelalte documente ce vi s-au solicitat, depuneti dosarul pentru acordarea bursei sociale.
:luck:
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere adev. absolvent-bucuresti SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Imi puteti recomanda un traducator autorizat unde-mi pot traduce adeverinta de absolvent facultate si cam ce preturi sunt!? Multumesc (vezi toată discuția)
Acte cetatean roman pentru casatoria in ue tama tama buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu italia (document care sa ateste veniturile si proprietatile detinute in romania) Alx_Z Alx_Z Sunt rezident in Italia,si pentru a obtine o bursa de studiu bazata pe situatia financiara a familiei,imi cer sa prezint si un document eliberat de catre ... (vezi toată discuția)