avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita,termen de contestare
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita,termen de contestare

Buna dimineata

Am primit o somatie de la un executor in data de 20 septembrie a.c.
Vreau sa va rog sa-mi spuneti care este termenul de contestare in instanta?
pentru ca de la acelasi executor am primit anul trecut o alta somatie careia I-am dat curs si am achitat in intregime suma care era stipulata ca datorie plus dobanzi.Acum la un an distanta ma trezesc ca am inca o somatie cu dobanzi datorate care se ridica la mai mult de 1/3 din suma datorata si achitata anul trecut......Ce ma sfatuiti si care este calea legala de atac?Am omis sa va spun ca acelasi BEJ mi-a trimis si la locul de munca somatie de plata pentru retinerea sumelor dupa ce achitasem creditul asa cum m-am inteles cu acel executor insa vazand ca desi le-am confirmat prin chitante sumele platite mi-au spus ca ei nu gasesc sumele respective in conturi iar o alta angajata a biroului prin exes de zel a trimis somatiile la locul meu de munca pentru popriri......asadar am lasat ca ,cheltuielile de executare silita sa-mi fie retinute din salar,lucru ce nu s-a intamplat insa eu n-am stiut fiind detasata,iar acum ma trezesc cu o alta somatie dupa cum v-am spus reprezentand credit restant, dobanzi la credit , penalizari si cheltuieli de executare......

Multumesc tuturor anticipat pentru raspunsuri!
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2013
pacurariu maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:23, 1 Octombrie 2013
Termenul de contestare este de 15 zile de la comunicarea somatiei
Dar o contestare la executare nu sisteaza executarea, poprirea isi face damblaua mai departe.
Cereti si suspendarea executarii cand depuneti contestatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor vrica vrica In 2015 la cererea lui Alpha Bank mi s-a deschis un dosar de executare silita care avea prevazuta suma de 1785lei cheltuieli de executare Din 2016 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)