avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Regulamente de interzicere si sanctionare cu amenda in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Regulamente de interzicere si sanctionare cu amenda in cadrul asociatiei de proprietari

As dori sa va intreb daca aveti cumva modele de regulamente adoptate de adunarea generala in care se descriu in amanunt diverse drepturi si obligatii ale proprietarilor.
De exemplu despre aruncarea gunoiului sanctionata cu x lei, intericerea de amplasare antene parabolice pe peretii exteriori, de montare gratii pe scara de bloc la usile de aprtament,etc.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2013
w_v_w_v, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:18, 7 Octombrie 2013
Problema cu grilaje...am avut situatie de proprietar cu tocarie geamuri+usi termopan,la care a aplicat grilaje...era o imagine de vis sa constati o usa de acces de termopan,langa care era rabatat un grilaj...
Povestea cu deseurile menajere...este adevarat ca suntem o asociatie de proprietari aproximativ numeroasa, cu multe apartamente inchiriate si ne confruntam ff des cu dovezi incontestabile de lipsa de civilizatie
Multora le este greu sa se deplaseze cu resturile menajere pana la ghena existenta la fiecare nivel si apreciaza ca este mai comod sa lase saci cu resturi la afisierul scarilor,langa cutiile postale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasarea de grilaj peste usa de la intrare in ap. meu Justified Justified Buna ziua! Inainte de a face o investitie ,as vrea sa stiu daca intr-un bloc de locuinte pot sa-mi pun peste usa mea de la intrare in ap. si un grilaj de ... (vezi toată discuția)
Montaj grilaje geamuri parter Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Exista vre-o lege în care îmi interzice,sa pun grilaje la geamuri,după izolare termica a blocului?Primăriea a pus schele pe fațada ... (vezi toată discuția)
Montez antena digi pe casa scarii, - cati/cine trebuie sa fie de acord? :) paleosoft paleosoft Buna:) Stau intrun bloc la parter, si neavand destul semnal pe partea mea de locuinta, tre sa montam antena parabolica pe partea exterioara a casei scarii.. ... (vezi toată discuția)