avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Incadrare mijloc fix sau obiect de inventar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Incadrare mijloc fix sau obiect de inventar

O soc.com achizitioneaza in septembrie 2013 o semiremorca second in suma de 1500 tva inclus. Este mijloc fix sau obiect de inventar?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:40, 5 Octombrie 2013
Valoarea mai mare de 2500 lei pentru a fi considerat mijloc fix.
Stiu ca valoarea de intrare a mij.fixe de la 01.07.2013 este 2500 fara tva si ca remorca nu este mijloc de transport ci un accesoriu al acestuia, deci este obiect de inventar.
Ar putea mari valoarea mijlocului de transport ca mijloc fix?
Uitati-va in catalogul mijloacelor fixe si vedeti ca remorcile sunt considerate mijloace fixe distincte. Deci nu se poate "include" in valoarea autoturismului.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect inventar sau mijloc fix, neplatitor tva dona77 dona77 Buna ziua, In cazul achizitionarii unui produs in valoare de 2852 lei inclusiv TVA (2300 fara TVA +552 TVA), de catre un neplatitor TVA (de la un platitor ... (vezi toată discuția)
Incadrare bun la obiect de inventar sau mijloc fix sain sain S-a achizitionat un telefon mobil la o valoare fara tva de 1.900 lei.Va fi inregistrat in contabilitate la mijloc fix avand in vedere valoarea lui de peste ... (vezi toată discuția)
Un aparat masurat prize pamant poate fi incadrat la obiecte de inventar? croberta croberta Unitatea achizitioneaza un aparat masurat prize pamant in valoare de 6600 lei. Poate fi incadrat la obiecte de inventar? Face parte din grupa 2.2. APARATE ... (vezi toată discuția)