avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma Bulgaria
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma Bulgaria

Doresc sa imi fac o firma in bulgaria,activitatea ar fi vanzarea on-line pe piata din romania prin intermediul unor site-uri www.brand-store.ro si www.mandexim-depozit.ro articole de imbracaminte si materiale de constructii...de exempu achizionez din romania materiale de constructii de la fabrici,pret la care nu platesc tva(comert intracomunitar), am marfa pe stoc,un client aplica pe site o comanda,ii livrez comanda si factura de pe firma din bulgaria,la care eu platesc tva in bulgaria.... o sa am tva de recuperat in bulgaria?cum se procedeaza?daca vand in romania prin intermediul internetului tre sa platesc in tara tva si impozit???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:01, 7 Octombrie 2013
Daca firma e bulgara platiti la bulgari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara? Lulica Lulica Buna ziua Problema mea: in luna Mai am facut o comanda on-line la o firma din Tara Romaneasca pentru livrarea unor bulbi de flori. Livrarea urma sa aiba loc ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara/transfer-non stransfer bunuri/inregistrare in scop tva AdraianaM. AdraianaM. Buna ziua, rog ajutor cu urmatoarea speta: Firma din UE inchiriaza un depozit in Romania in care isi va depozita stoc de marfa. Marfa urmeaza a fi vanduta ... (vezi toată discuția)
Magazin on-line haine second-hand florinat florinat Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un magazin on-line avand ca obiect comertul cu haine second-hand sau haine care mi-au apartinut sau unele creatii proprii, ... (vezi toată discuția)