Buna ziua! Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti lamuri. Sunt profesoar de materii tehnice (electronica si telecomunicatii) cu studii superioare si gradul I. Ca si vechime in invatamant am 22 ani din 1991, inainte am lucrat ca electromecanic(muncitor) in reteaua Romtelecom timp de 7 ani in specialitatea telecomunicatii. De ce nu mi se recunoaste si cei 7 ani ca vechime recunoscuta in învatamant deoarece am lucrat in specialitate electronica si telecomunicatii inscrisa pe diploma de studi la nivel de electromecanic retele de telecomunicatii.
citatul este din ....Art. 1
Se aprobă Precizările nr. 27.034 din 18 februarie 1998 referitoare la stabilirea vechimii în învăţământ pentru persoanele provenite din alte sectoare de activitate, care au profesat în specialitatea înscrisă pe diploma de studii, cuprinse în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
Ca sa va fie recunoscuta vechimea, trebuia, asa cum a precizat @ freeelis, sa fiti incadrat pe post de inginer electronist. Cei 7 ani sunt recunoscuti doar ca vechime in munca, nu si in invatamant.
In ceea ce priveste intrebarea dv. referitoare la confirmarea Romtelecom, nu cred ca e posibil, asta ar insemna ca inscrisurile pe care le detineti sunt false.
Totodata, nu se poate sa se considere nici macar in cadrul unitatii Romtelecom ca ati fost inginer, cata vreme erati student. Specialitatea este inginer, iar dv. ati obtinut-o cand ati obtinut-o.
Ceea ce doriti dvs de la Romtelecom este cam greu de realizat , intrucat se pune problema modificarii actelor emise de catre aceasta societatea pentru perioada cat ati fost angajata la ei.
acum am inteles, specialitatea este inginer in electronica si telecomunicatii, eu am crezut ca specialitatea este doar electronica si telecomunicatii cum sctie pe diploma mea de inginer la rubrica specializare si daca am lucrat in aceasta specializare ca muncitor se poate recunoaste ca vecime in invatamint conform acelui art. mai sus mentionat ....... va multumesc!